Tvättstuga

Tvättstugan
Du bokar tvättid på tavlan bredvid tvättstugan med hjälp av låscylinder som är försett med ditt lägenhetsnummer. Saknar du cylinder kan du beställa en ny på https://adelharts.se/bestallningsformular/. Bokningslåset ska vara av typ nr. 1 och det måste vara blått. Låset ska märkas med våra interna lägenhetsnummer, alltså det som står uppe till vänster på våra ytterdörrar. Det är inte tillåtet att tvätta utan att markera vem som tvättar.

De bokningsbara tiderna omfattar tre timmar och börjar kl 07.00 och slutar kl 22.00. Om du vill kan du även låsa dörren till tvättstugan med låscylindern under din bokade tid. Om du inte är klar när tiden är ute får du komma överens med den som har tiden efter om du kan torka klart din tvätt eller dröja dig kvar längre av andra skäl, till exempel strykning. Det är upp till personen som har tiden efter att avgöra om det går bra eller inte.

Har du inte börjat tvätta inom 30 minuter från det att din tid startade är tvättiden förbrukad och det är fritt fram för andra att tvätta. Markera då med din låscylinder i dörren.


Vi lämnar tvättstugan i rent och fint skick, vi sopar upp om vi spiller tvättpulver på golvet och tar själva med oss våra tomma tvättmedelspaket och lämnar dessa till återvinningsstationen.